• INOVA is op zoek naar Facilitair medewerker / conciërge

  voor 32 uur per week

Wegens groei van onze organisatie zoekt INOVA per direct een conciërge / facilitair medewerker voor haar locaties in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Velsen. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen een maatschappelijk relevante organisatie? Dan maken wij graag kennis met je.

De stichtingen INOVA en edINOVA zijn twee onafhankelijke stichtingen, actief in de regio’s Alkmaar, IJmond en Westfriesland. Daar waar INOVA zich richt op de onderdelen (re)integratie, sociale activering, inburgering en vluchtelingenadvies, verzorgt edINOVA verschillende taalcursussen voor anderstaligen waaronder taalverhoging, alfabetisering, inburgering en staatsexamen NT2. Onze deelnemers zijn afkomstig uit alle landen over heel de wereld. Steeds zijn we bezig met het beste uit mensen te halen. Zelfstandigheid op het gebied van wonen, meedoen en werk is het doel waar zij naar streven. INOVA en edINOVA ondersteunen hen daarbij.

De functie

Voor het onderhoud en beheer van onze leslocaties en kantoorpanden zoeken wij een gepassioneerde handyman die van aanpakken weet. Je bent een echte regelaar. Als ervaren techneut ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van onze locaties. Voor onze medewerkers ben jij het aanspreekpunt op het gebied van kleine defecten op de locaties waarbij enige handigheid vereist is. Bij grotere klussen begeleid je de firma’s die in de gebouwen aan het werk gaan. Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop van onder andere facilitaire-, kantoorartikelen en lesmateriaal. Je werkzaamheden voer je zelfstandig uit, je weet wat er moet gebeuren en zorgt dat het op tijd en goed geregeld is. Je legt daarbij makkelijk contact met wie je nodig hebt om je werk te doen en stelt de juiste vragen om erachter te komen wat precies de bedoeling is. Je bent in staat te communiceren met zowel leveranciers als onze klanten en cursisten waarbij je de gestelde kaders niet uit het oog verliest.

Wie zoeken wij

 • Je beschikt over een afgeronde (technische) Lbo-, of Mbo-opleiding.
 • Kennis en ervaring in het oplossen van ICT-verstoringen is een aanbeveling.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Dit is noodzakelijk omdat er verschillende panden en locaties binnen je aandachtsgebied vallen.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en affiniteit met onze doelgroep. Verder houd je van aanpakken en heb je een flexibele instelling.

Wat bieden wij

 • Werken in een prettige en informele werksfeer.
 • Een salaris tussen € 2.155, – en € 3.069, – bruto per maand (schaal 5 CAO Sociaal Werk) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), afhankelijk van werkervaring en opleiding.
 • Daarnaast een vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto maandsalaris en een uitstekende pensioenregeling via PFZW.
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB)

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan voor 18 november 2022 door een mail met CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@inova-alkmaar.nl met als onderwerp “sollicitatie vacature FCM/conciërge” t.a.v. mevrouw P. van der Klei, directeur INOVA.
agenda. We zien je sollicitatie graag tegemoet!