• INOVA is op zoek naar HR-Adviseur

  (24-32 uur per week – locatie Beverwijk)

 Wegens groei van onze organisatie zoekt INOVA per direct een HR-adviseur. Krijg je energie van meerdere ballen in de lucht houden, ben je secuur, mens gericht en op zoek naar een afwisselende functie binnen een maatschappelijk relevante organisatie? Dan maken wij graag kennis met je.

De stichtingen INOVA en edINOVA zijn twee onafhankelijke stichtingen, actief in de regio’s Alkmaar, IJmond en Westfriesland. Daar waar INOVA zich richt op de onderdelen (re)integratie, sociale activering, inburgering en vluchtelingenadvies, verzorgt edINOVA verschillende taalcursussen voor anderstaligen waaronder taalverhoging, alfabetisering, inburgering en staatsexamen NT2. Onze deelnemers zijn afkomstig uit alle landen over heel de wereld. Steeds zijn we bezig met het beste uit mensen te halen. Zelfstandigheid op het gebied van wonen, meedoen en werk is het doel waar zij naar streven. INOVA en edINOVA ondersteunen hen daarbij.

De functie

Als HR-adviseur ben je verantwoordelijk voor het HR-beleid en de personeelsadministratie van de stichtingen. Daarnaast voer je regie bij verzuim- en re-integratie en arbeidsrechtelijke casuïstiek. Je ondersteunt bij het werving en selectieproces van nieuwe collega’s en zorgt voor de invoer en controle voor de salarisverwerking. Ook ben je degene die de HR-gerelateerde vragen voor collega’s kunt beantwoorden. Je bent vanzelfsprekend goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving. Als HR-adviseur rapporteer je aan de directie.

Wie zoeken wij

 • Je hebt een mbo 4/ hbo opleiding in de richting HRM of vergelijkbaar afgerond en hebt ervaring met een soortgelijke functie.
 • Je bent een doorpakker en communiceert gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je kunt oplossingsgericht denken en handelen.
 • Je bent goed vaardig met geautomatiseerde systemen.

Wat bieden wij

 • Werken in een prettige en informele werksfeer.
 • Een salaris tussen € 2.512, – en € 3.428, – bruto per maand (schaal 6 CAO Sociaal Werk) bij een fulltime dienstverband o.b.v. 36 uur per week
 • Daarnaast 8% vakantietoeslag; eindejaarsuitkering van 8,3%; reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een uitstekende pensioenregeling via PFZW
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB)

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan voor 12 januari 2023 door een mail met CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@inova-alkmaar.nl met als onderwerp “sollicitatie vacature HR Adviseur” t.a.v. mevrouw P. van der Klei, directeur INOVA. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 20 januari. Daar kun je alvast rekening mee houden in je agenda. We zien je sollicitatie graag tegemoet!