• INOVA is op zoek naar Vacature financieel administratief medewerker

    voor 20 tot 24 uur per week

Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een functie binnen een maatschappelijk relevantie? Kom dan voor 20 tot 24 uur per week het team op onze locatie in Beverwijk versterken!

OVER INOVA en EdINOVA
De stichtingen INOVA en EdINOVA zijn twee onafhankelijke stichtingen, actief in de regio’s Alkmaar en IJmond. INOVA richt zich op maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen, participatie, (re)integratie en sociale activering. EdINOVA verzorgt verschillende taalcursussen voor anderstaligen waaronder taalverhoging, alfabetisering, inburgering en staatsexamen NT2.

Onze cliënten zijn afkomstig uit alle landen over de hele wereld. Steeds zijn we bezig het beste uit mensen te halen. Zelfstandigheid op het gebied van wonen, meedoen en werk is het doel waar zij naar streven. INOVA en EdINOVA ondersteunen hen daarbij.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een proactieve, collegiale persoonlijkheid die zich staande kan houden in een hectische omgeving en zelf structuur kan aanbrengen in het werk. Je hebt een positieve instelling, iemand die altijd mogelijkheden ziet en graag een uitdaging aangaat. Je bent zeer accuraat en integer en je kunt goed zelfstandig werken.

Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van onze financiële administratie. Je verwerkt gegevens voor zowel crediteuren- als debiteurenadministratie. Je zorgt ervoor dat informatie op een tijdige, volledige en correcte wijze beschikbaar is voor alle betrokkenen, zodat zij de benodigde overzichten hebben om actie te ondernemen.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde financiële mbo-opleiding (niveau 4) richting Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Financieel Administratief Medewerker.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je weet goed om te gaan met Microsoft Excel en ervaring met Exact Online is een pré.

Ons team bestaat uit een financieel medewerker, salarisadministrateur en (extern) controller.
Ook werk je nauw samen met de administratief medewerkers cursistadministratie.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Werken in een informele werksfeer
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris conform CAO Sociaal Werk, inschaling functieschaal 4 (per 1 januari 2024 minimaal € 2.337,= en maximaal € 3.215,= bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
  • Uitstekende pensioenregeling via PFZW
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB), bestaande uit onder meer vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%).

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct door een e-mail te sturen naar sollicitatie@inova-alkmaar.nl met als onderwerp “financieel administratief medewerker” met bijgevoegd je motivatiebrief en CV.